Ny musikk fra Ulrikke!

Foto: Christoffer Gunnestad

MGP-vinneren fra 2020, Ulrikke Brandstorp, har det siste året spilt over 100 forestillinger som Sophie i Mamma Mia, men nå har hun vendt tilbake i studio og slipper den første av flere låter som skal komme i tiden fremover.

Den nye låten ble sluppet ved midnatt i natt og heter «Love You to Love Me», og Brandstorp kaller den en kjærlighetserklæring til samboeren sin. Låten er skrevet av Ulrikke selv, sammen med Jim Bergsted, Alex Charles og Helge Moen, kjent fra NorthKid.

Bortsett fra partylåten «Falling Apart» som Ulrikke fremførte som pauseunderholdning under MGP-finalen i 2021 og en duett med Morgan Sulele på samme tid har det vært stille på musikkfronten fra Sarspborg-jenta siden 2020. Tiden har hun brukt på hovedrollen som Sophie i Mamma Mia, pleiet kjærligheten, og seg selv.

– Etter at jeg traff Oskar har jeg rett og slett funnet meg selv. Blitt enda tryggere i meg selv, og jeg har lært meg å sette pris på alle de tingene jeg før ikke var så glad i med meg selv. Jeg måtte virkelig elske han for å elske meg. Denne låten er rett og slett en kjærlighetserklæring til drømmemannen. Låten føles også lydmessig ut som «hjemme» for meg. Filmatisk, stort og følelsesladet. Ting begynner å falle på plass – For første gang føler jeg at jeg har en tydelig retning, forteller en giret Ulrikke.

Foto: Christoffer Gunnestad

Over 100 forestillinger med ABBA

Nå kan det virke som at pausen fra musikken er over for Ulrikke, som har store planer for tiden fremover:

– Det blir masse ny musikk i år, det kan jeg love! Vi har allerede tre låter til klare som slippes fremover. Også gleder jeg meg masse til å få spille min egen musikk for folk igjen. Nå har det vært over 100 herlige forestillinger med Mamma Mia hvor jeg får gjøre fantastiske ABBA-låter, men det skal også bli veldig stas å få stå på scenen igjen med min egen musikk også, sier Brandstorp.

I en livestream med oss i ESC Norge avslørte Brandstorp at hun også har et ønske om å delta i Melodi Grand Prix igjen, kanskje allerede neste år. Les mer om dette i denne saken.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien