«Eurovision betyr ALT for meg!» – Se vårt intervju med Sheldon Riley her!

SheldonRiley - Foto: SBS

Vi hadde gleden av å møte Sheldon Riley til et digitalt intervju tidligere i dag. Det australske håpet i Torino forteller om Eurovision, og hvor mye konkurransen betyr for han. Han forteller også om hvor mye han gleder seg til å delta i Europa.

Australia er et av de nyeste landene i Eurovision sin historie, og har nå valgt en ny representant til å representere landet. I år gikk den nasjonale finalen Australian Decides av stabelen den 26. februar. Vinneren ble Sheldon Riley med låta «Not The Same». Nå er han klar for å reise den lange veien til Europa, og ikke minst treffe europeere med sin vakre stemme og sterke låt.
Se intervjuet med Sheldon Riley her:

I intervjuet snakker han om hvor stort det er å kunne få representere Australia i årets Eurovision Song Contest, og hvor mye låta hans betyr for han. Han gleder seg masse til å reise til Europa og delta i Eurovision Song Contest, men også for å reise og se på mote i Italia.

Australia deltar i den andre semifinalen i årets Eurovision Song Contest. Bli bedre kjent med Sheldon Riley her!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien