NorthKid med ny låt og spennende samarbeid

NorthKid & HAYES.

Gutta i NorthKid slapp i dag sin nye låt Open Road. Med seg på låta har de DJ’en HAYES, som de fleste kjenner som William fra serien SKAM.

Etter den fantastiske andreplassen i årets Melodi Grand Prix, er endelig gutta i NorthKid tilbake på banen med den splitter nye låta Open Road. Låta er en god blanding av Thomas Hayes’ house-inspirerte beats, og NorthKids mer følsomme melodiske sound krydret med litt boyband-vibes. De beskriver resultatet som en kjørelåt. I direkte eller overført betydning. Så både å kjøre bil, gjerne med landeveien foran deg, eller kjøre deg selv litt hardere på gymmen. Men kanskje er det mest en låt som handler om forventninger, om å ha noe å se fram til og å ha noen å dele både følelsen og opplevelsen med.

«Open Road er en låt om å gi slipp og leve i nuet. Du og jeg i en gammel kabriolet under midnattssola.» forteller Helge Moen i NorthKid.

Her kan du høre Open Road:

«Drømmebilen er så og si falleferdig!»

Naturligvis må man ikke reise noe sted for å nyte Open Road, men både for Thomas og for gjengen fra nord har lappen vært ensbetydende med frihet. Thomas forteller at han nettopp hadde en fantastisk roadtrip Oslo-Volda-Ålesund-Bergen. «Norsk natur er EPISK og å kjøre disse veiene, med fjell og daler og utsikter som tar pustenvfra deg, er helt amazing.» sier han.

Hva med drømmebilen, og stereoen hvor Open Road skal spilles? Her er det Bilal som har fasiten: «Drømmebilen er den som så og si er falleferdig, men du vet nøyaktig hvordan du skal kjøre den slik at den akkurat kommer seg fra A til B. Essensielt at den har et anlegg fra 2005 som funker helt OK, og ikke bluetooth! Gjerne med litt rust på siden, da får man ‘the true Finnmarkexperience’.»

Hva synes du om den nye låta til NorthKid og HAYES? Gi oss gjerne din tilbakemelding i kommentarfeltet på vår Facebookside.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien