Tusse er ute med ny låt

Foto: Gustav Ike Nielsen

Med et rekordstort antall stemmer vant den svenske artisten Tusse Melodifestivalen 2021 med sin låt Voices. I dag slipper han tittelsporet fra sin kommende EP Happiness Before Love.

Happiness Before Love er en oppløftende, mektig poplåt der Tusse synger om viktigheten av å sette sin egen lykke i første rekke.

– Kjærligheten har alltid vært komplisert i livet mitt. Jeg har aldri vært i et forhold og de gangene jeg har vært nær har det alltid endt med at jeg har blitt såret. Jeg skrev Happiness Before Love for meg selv, som en motivasjonssang, for en gang for alle å velge å være lykkelig fremfor å jage etter kjærligheten. Jeg tar en pause fra det å være ulykkelig forelsket og velger å skape min egen lykke. Det er en poplåt med et budskap om egenkjærlighet og jeg håper at mange vil danse og feire singellivet til denne sangen.

– Tusse

Hør Happiness Before Love her:

Tusse

Kongo-Kinshasa-fødte Tousin «Tusse» Chiza kom til Sverige som åtteåring. Han ble oppdaget da han var 17 år gjennom Idol Sverige. Ikke bare viste Tusse den beste progresjonen gjennom showet, han endte opp med å vinne hele konkurransen etter en helt utrolig, direktesendt arenaopptreden. I fjor, to år etter han vant Idol, debuterte Tusse i Melodifestivalen med sangen Voices. Etter å ha mottatt flest telestemmer i Melodifestivalens historie, gikk han av med seieren og fikk representere Sverige i Eurovision Song Contest 2021. Dette gjør ham til den eneste som noensinne har vunnet både Idol og Melodifestivalen i Sverige. Han har siden den gang vært opptatt i studio med å skrive ny musikk og utvikle sitt eget sound.

Hva synes du om den nye låta til Tusse? Gi oss gjerne din tilbakemelding i kommentarfeltet på vår Facebookside.

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien