Subwoolfer og Chanel sjarmerer i Amsterdam

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Tre års ventetid er endelig over! Eurovision In Concert er tilbake for fullt i Amsterdam, og Subwoolfer er blant pressens mest ettertraktede artister.

Forrige helg var det pre-party i London, der de gule ulvene Keith og Jim fikk med seg både publikum og programlederen på den ikoniske dansen sin. Denne helgen står Amsterdam for tur og ulvene fortsetter å sjarmere både presse, fans og de andre artistene.

Så mange som 28 av årets artister har møtt opp i Amsterdam for å få med seg årets aller største pre-party i AFAS Live, i Amsterdam.

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Selv om mange av årets store favoritter møtte opp på presse-eventet i ettermiddag, var det helt klart de Ukrainske representantene fra Kalush Orchestra som tiltrakk seg mest støtte og oppmerksomhet akkurat i dag. Da alle artistene stod samlet på scenen brøt det ut i en lang applaus for å vise støtte både til de ukrainske artistene og deres hjemland.

Etter en rask presentasjon gikk artistene til hvert sitt presseområde og da var det tid for intervjuer, bilder og mingling.

Intervju

Det var mange som ville ha en bit av de gule ulvene, men vi var så heldige å få snakke litt med Subwoolfer, som sa at de følte seg rundlurt av menneskene i Amsterdam.

Forrige helg fikk vi se den spanske artisten Chanel fremføre de utenomjordiske ulvene sin dans på London pre-party, og denne uken lastet Subwoolfer opp en video der de fremfører Slomo-dansen til Chanel.

Spanske Chanel står for en av årets mest dansbare låter, Slomo.
Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Dance-off

Da de gulve ulvene fikk øye på den spanske sangerinnen var Keith rask med å mane opp til en dance-off.

Chanel tok det hele med et smil, men da ESC Norges reporter, Alexander Gjørøy, møtte Subwoolfer litt senere, spurte han like greit ulvene om vi kunne få se de to i en liten svingom. Keith var ikke vanskelig å be, og det var heller ikke Chanel!

I tillegg til dans med Chanel fikk ulvene tid til å møte fans og presse fra alle Europas kriker og kroker, blant dem var også noen av kringkasterne fra de andre deltakerlandene.

Her møtte ulvene Malik Harris fra Tyskland:

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Stor konsert

I kveld er det duket for en stor konsert med alle de oppmøtte artistene, i tillegg til gjesteopptredener fra Loreen, Getty Kaspers og Marge Bult.

Følg med oss på Instagram og Facebook for siste nytt fra kveldens happening i Amsterdam.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien