Intervju med Maro fra Portugal

MARO - Foto: Joey Schultz

Midt i turne og en liten forkjølelse fikk vi en fin prat med Maro fra Portugal som gleder seg veldig til å være med i Eurovision.

Maro delte med oss fra livet sitt om musikk, hva sangen Saudade, saudade ( betyr lengsel) representerer for henne, og hvor mye hun gleder seg til Eurovision. Da jeg spurte henne om det var tilfeldig at det var nå hun var deltaker eller om hun hadde ønsket det lenge, sa hun at hun hadde blitt invitert til Festival de cancao flere ganger, men at det var nå det passet. Hun ser frem til konkurransen, men har ingen forventninger – og vil bare nyte øyeblikkene .

Vi gleder oss til å følge henne på reisen mot Eurovision, og ønsker lykke til!

Her kan du se intervjuet med Maro:

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien