Norsk-tsjekkiske We Are Domi gjør seg klare for Torino! Sjekk ut intervjuet vårt med de her!

Foto: Kate Guić (Instagram: @kateguic)

Noen dager før øynene begynner å retter seg mot Torino, har vi vært så heldige å få snakket med norsk-tsjekkiske We Are Domi. Se intervjuet her!

Etter å ha vært på turne nå i noen uker, og begynt å kjent på Eurovision med å reise rundt på preparties gjør norsk-tsjekkiske We Are Domi seg klare for å representere Tsjekkia i årets Eurovision Song Contest. De reiser til Torino og skal synge låta «Lights Off». De synger sist i den andre semifinalen.

Bandet We Are Domi består av tsjekkiske Dominika Hasek og Benjamin Rekstad og Casper Hatlestad fra Norge. De gleder seg alle til å reise til Torino nå, og med masse nerver. De snakker også om hvordan de begynte med musikk individuelt, og tok oss med på reisen fra da til når de møttes. Nå går de alle tre mot Torino, og håper at man får se både Norge, Tsjekkia og Hellas i finalen av Eurovision Song Contest.

Sjekk ut intervjuet vårt med We Are Domi her!

Hva synes du om We Are Domi’s «Lights Off», og hvilken plass tror du de kommer på?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien