Drama rundt Andrea fra Nord-Makedonia

I kveld var det offisiell åpning av Eurovision, og alle artistene deltok på turkis løper. Men ingen løper uten drama, denne gang fra Nord-Makedonia.

Det ble stor kommers i kveld på turkis løper i Torino da Andrea entret løperen. Før de skulle intervjues var det foto shoot, og Andrea tenkte seg ikke om to ganger da hun kastet det nordmakedonske flagget på bakken, for å gjøre seg klar for kameraene.

MRT, den nordmakedonske kringkasteren kom fort på banen: MRT er ikke fornøyd med at Andrea kastet flagget sitt i bakken på åpningsseremonien. De fordømmer «denne skandaløse oppførselen til vår Eurovision-representant» og vurderer muligehten for artisten å trekke seg, selv om det vil bli tatt hensyn for ikke å forårsake mer skade på MRT, som forventer at artisten ber om unnskyldning for sine skandaløse oppførsel.

Her kan du se hendelsen på turkis løper:

Hva tenker du? Blir hun å trekke seg eller får hun være? Stay tuned..
Del:
Relaterte artikler