Er DJ Astronaut avslørt?

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

I kveld, bare en snau time før Subwoolfer og Norge skal på scenen i semifinale 1 kom det inn rapporter om at DJ Astronaut nå er avslørt – som fjorårets MGP-vinner TIX!!

Utenfor arenaen var det duket for et lite pressetreff med den norske delegasjonen, og når DJ Astronaut skulle gå rundt et hushjørne så tok han av seg hetten på drakten. Under hetten dukket det opp et kjent fjes, nemlig fjoråret norske representant. Både VG og NRK har skrevet om «avsløringen».

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Folk som er tilstede i Torino har rapportert at TIX ankom vertsbyen i går, etter at han nylig har hatt innspilling av Paradise Hotell og konserter for russen hjemme i Norge.

Den mer observante Eurovision-fan vil kanskje se at drakten TIX ble observert i er den «gamle» drakten til DJ Astronaut fra MGP. Astronauten har fått en forbedret utgave til Eurovision Song Contest.

Rett før semifinalen ble TIX observert i det han forlot PalaOlimpico, der kveldens semifinale skal foregå. Dette virker derfor å være et herlig PR-stunt fra NRK og ulvene i Subwoolfer.

Store favoritter

Etter gårdagens juryprøve og dagens generalprøve har Norge festet et solid grep om favoritt-stempelet sitt. Vi ligger godt an på oddsen, med 95% sikkerhet til å ta oss til finalen på lørdag. Også pressen har falt for de gule ulvene. I ettermiddag stemte pressen over hvem som hadde de beste prøvene i dag, og under ser dere resultatet:

Det er nå snaue 40 minutter til semifinale en går av stabelen. Her er alt du trenger å vite om semi finale 1 i Torino.

Når resultatet skal leses opp, sitter vi live og reagerer mens de ti kvalifiserte leses opp!

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien