Sam Ryder får ærefullt oppdrag

Sam Ryder. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Sam Ryder har blitt superpopulær i Storbritannia etter hans andreplass i Eurovision Song Contest 2022 med hans låt «Space Man». Nå har han blitt invitert til å synge på en jubileumskonsert foran Dronning Elizabeth II.

I år feirer Dronning Elizabeth II av Storbritannia sitt platinajubileum, altså 70 år på tronen. I den anledning skal det holdes en storstilt konsert på BBC 4.juni. Sam Ryder har altså blitt invitert til å fremføre «Space Man» på denne konserten, etter hans store suksess i Torino. Andre artister som også skal fremføre på samme konsert inkluderer artister som Alicia Keys og Elton John.

Sam Ryder har blitt svært populær etter årets konkurranse, og stiger stadig oppover topplistene i Storbritannia. Etter flere år med dårlige resultater for britene har Sam Ryder endelig tent håpet og Eurovision-gleden hos britene, og dette merkes på hitlistene. «Space Man» ligger i skrivende stund på 4.plass på Spotify-topplisten i Storbritannia, og har passert godt over 10 millioner streams. Nå får han altså også æren av å fremføre suksesslåten foran selveste dronningen.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien