Er dette datoen for MGP-finalen 2023?

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Vi i ESC Norge har i dag oppdaget noe som kan ha avslørt datoen for MGP-finalen 2023!

Inne på NRKs egne sider ligger det nå tre utlysninger knyttet til MGP-produksjonen for neste år. Innslagsproducer og innslagsregissør, samt to stillinger som artistkoordinator. Stillingene er midlertidige og når vi ser på sluttdatoene til disse stillingene, får vi kanskje svaret på når den store MGP finalen skal være?

Stillingene som innslagsproducer og innslagsregissør har sluttdato søndag 5. februar, men stillingen som artistkoordinator er ferdig søndag 12. februar.

De fleste innslag blir kanskje ferdig produsert og regissert i forkant av MGP-finalen, men vi vet at artistkoordinatorene jobber med artistene helt inn til finalesendingen. Hvor mye jobb en artistkoordinator har i etterkant av MGP er vi ikke sikre på, men det er nærliggende å tro at MGP-finalen vil gå av stabelen lørdag 11. februar i 2023.

Planleggingen for 2023 er i gang!

MGP-sjef Stig Karlsen nevnte i sine sosiale medier, i forrige uke, at planleggingen for MGP 2023 er i gang og at den åpne påmeldingen til MGP 2023 snart åpner.

Følg med her på ESC Norge for siste nytt om MGP 2023!

Del:
Relaterte artikler