Slik blir Eesti Laul 2023!

Foto: Kairit Leibol ERR

Forandringen er at kvartfinalene vi fikk bekjentskap med forrige sesong er borte.

Den estiske kringkasteren ERR offentliggjorde i dag hvordan Eesti Laul 2023 blir, og det er nå åpnet for å sende inn låter. Når innsendingsperioden er over vil det bli trommet sammen til en pre-audition, og utifra den vil en profesjonell jury velge ut de 20 låtene som skal delta i semifinalene torsdag 12. og lørdag 14. januar.

Finalen vil bli holdt lørdag 11. februar, og da vil vi få vite hvem som blir Estlands håp i Eurovision 2023 i Storbritannia.

Estlands delegasjonsleder Toni Rahula sier: «Eesti Laul har beriket det hjemlige musikklivet med mange nye sanger hvert år og introdusert ferske artister for et bredere publikum. Vi forventer stor deltakelse også denne gang».

Mens vi venter, her er et gjensyn med årets deltaker, Stefan, som avsluttet finalen i Torino med sin Hope:


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien