Her er Eurovision scenen!

foto: eurovision.tv/ BBC

I dag ble designet til den store scenen i Eurovision avslørt. Designeren Julio Himede har bygget den på prinsippene om samhold, feiring og fellesskap.

Det er nettstedet http://www.eurovision.tv som melder om den store begivenheten, og designeren sier følgende til nettstedet:

«Arkitekturen henter inspirasjon fra en bred klem, som åpner armene for Ukraina, showets utøvere og gjester fra hele verden. Jeg fokuserte på de kulturelle aspektene og likhetene mellom Ukraina, Storbritannia og spesifikt Liverpool. Fra musikk, dans og kunst til arkitektur og poesi.’

Designeren har erfaring fra store show som bl.a. Grammyutdelingen og MTV.

På tvers av mer enn 450 kvadratmeter med iscenesettelse, samler dette fantastiske settet ytterligere 220 kvadratmeter med uavhengig bevegelige og dreiende videoskjermer, samt over 700 videofliser integrert i gulvet og mer enn 1500 meter med LED-lys.

«Vi ønsket et scenografi som folk vil huske i årevis,» sa Andrew Cartmell, utøvende produsent av konkurransen.

Designeren selv er stolt over å kunne bidra og sier følgende:

Det er spennende å vite at en så mangfoldig gruppe talentfulle musikere vil opptre på scenen min. Jeg har hatt en lang historie som fan av showet, og som ung pleide jeg å legge merke til de imponerende scenedesignene.

Jeg er spent på å feire den fremtidige vinneren og gi den kreative stafettpinnen videre til neste land.

Hva syns du om årets desgin? Del dine tanker med oss!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien