Brunette for Armenia

Rosa Linn. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

AMPTV annonserte i dag sin representant i Liverpool

Det har allerede versert rykter om hvem som skal bli Rosa Linns etterfølger og i følge Eurovision Song Contests offisielle nettsted har ryktene vært sanne; Brunette skal representere Armenia i Liverpool.

Brunette er kanskje et ubeskrevet blad for norske ører, men artisten fra Jerevan har begynt å bli godt kjent for hjemmepublikummet. Hver gang hun har sluppet singler på YouTube har hun fått flere og flere visninger. Hennes siste utgivelse har allerede fått 5 millioner visninger og Brunette er nå klar for å utvide nedslagsfeltet til hele Europa.

Hvilken låt Brunette skal representere hjemlandet med er fremdeles usikkert, og om det blir en like stor hit som SNAP får tiden vise. Rosa Linns musikkvideo har allerede over 40 millioner visninger på YouTube, nærmer seg 500 millioner streams på Spotify og spilles jevnlig på radiostasjoner verden over.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien