Her er Østerrike sin låt!

Teya & Salena. Foto: Thomas Ramstorfer

I januar fikk vi vite at det var artistene Teya & Salena som skulle representere Østerrike i årets Eurovision. Låta der imot skulle være en hemmelighet, inntil i dag.

I fjor var det super-dj Lumix og Pia Maria som deltok med sin edm inspirerte låt, i år blir lydbildet et annet og temaet er også noe annet. Det ble lekket en liten del av låta på twitter, og Edgar som det refereres til i sangen er poeten Edgar Allan Poe (og for de som ikke vet, Poe var en amerikansk forfatter og poet, mest kjent for sine makabre og mørke historier).

ORFs programleder, Stefanie Groiss-Horowitz, som var en del av utvelgelseskomiteen, har sagt om låta at den er en «glad dialog mellom to venner som ikke passer i en spesifikk boks, men som allikevel er morsom og fengende.»

Salena kommer fra Steiermark. Hun prøvde å representere Østerrike i 2018 med «Behind the Waterfall», men tapte mot Cesár Sampson som representerte nasjonen i Lisboa. Teya, som bor i Wien, prøvde å representere Østerrike og senere Serbia i 2020. Sangen hennes «Sudnji Dan» kom på 10. plass på Beovizija 2020.

Her kan du se låta som de skal fremføre i Eurovision:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien