Vi vil støtte våre søstre!

Teya & Salena. Foto: Thomas Ramstorfer

I dag kom duoen fra Østerrike med sin låt «Who the hell is Edgar?», en fantastisk pop-perle fremført av duoen Teya & Salena. Vi tok en prat med jentene som delte av sin gode energi!

Teya & Salena er et fyrverkeri av en duo, to venninner som ble satt sammen på låtskrivercamp i Østerrike – og deretter valgt til å representere landet sitt i Eurovision. Begge er hengivne Eurovisionfans og fortalte oss at dette er en barndomsdrøm som kommer i oppfyllelse.

Vi snakket også om at dagen i dag ikke er tilfeldig valgt for presentasjon av låta, hva de tenker om kvinners posisjon i verden og veien frem til Eurovision. De sa også at de hadde sett Mgp og var fan av vår egen Alessandra! Kvinner støtter kvinner – også i Eurovision.

Her kan du se intervjuet vårt med de herlige jentene fra Østerrike

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien