Mae Muller for vertslandet!

FOTO: EBU / ANDRES PUTTING

BBC har i dag avslørt låten og artisten som skal få æren av å følge opp suksessen til Sam Ryder på hjemmebane i Liverpool!

Valget falt på 25 år gamle Mae Muller. Hun har så mange som 6,2 mill. følgere på Spotify, og låten Better Days, som hun ga ut i 2021 sammen med Neiked og Polo G har nesten 379 mill. avspillinger. Så at dette er en artist som allerede har en høy stjerne på pophimmelen er helt sikkert.

Mae Muller forteller til BBC at hun har elsket Eurovision hele livet, og at hun derfor er svært lykkelig over å få representere landet sitt i år. I Wrote a Song har hun skrevet sammen med Lewis Thompson og Karen Poole, og Muller sier at den kom til for noen måneder siden da hun gikk gjennom en vanskelig periode der hun fikk behov for å skrive en låt som ga henne fornyet styrke.

Storbritannia er både som arrangør og som et av de «fem store» landene i EBU direktekvalifisert til finalen i Liverpool 11. mai, og her er låten hun da skal opptre med:

Hva synes du om Storbritannias låt, og hva tenker du om deres sjanser på hjemmebane? Del gjerne dine synspunkter i vårt diskusjonsforum på Facebook!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien