Røper nye detaljer om velkomstshowet for Eurovision!

TILBAKE: Jamala blir å se på åpningsshowet til Eurovision. Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

Søndag 7. mai arrangerer The National Lottery sin store Eurovision velkomstfest, og to tidligere ESC-vinnere skal opptre.

AJ Odudu og Joel Dommett skal lede det 90 minutter langet utendørsshowet fra St George’s Hall. Det er ventet at nærmere 30 000 publikummere skal være til stede.

Tidligere vinnere deltar

Blant de som blir å se på scenen er Conchita Wurst, som vant med «Rise Like A Phoenix» for Østerriket i 2014, og Jamala, som vant for Ukraina i 2016 med «1944».

Jamala er med for å markere at Storbritannia har tatt på seg ansvaret for å arrangere årets konkurranse for Ukraina.

TILBAKE: Conchita Wurst skal opptre. Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

De blir ikke de eneste artistene man får se på scenen. For å representere verstbyen Liverpool, skal blant andre bandet The Lightning Seeds og jentegruppa Atomic Kitten også innta scenen søndag 7. mai – som også markerer starten på årets Eurovision Song Contest.

Som om det ikke var nok. Under showet gjør også Frankie Goes To Hollywood et aldri så lite comeback, og samles igjen for en helt spesiell opptreden.

– Et utrolig show

Overfor Eurovision.tv sier Joel, som er en av showets programledere, at det er en stor ære.

– Jeg er en stor Eurovision-fan, og det vil være så spennende å få være vertskap for denne enorme begivenheten i hjertet av Liverpool. Vi kommer til å sørge for et utrolig show med fantastiske opptredener som viser Liverpool på sitt beste og mer. Vi gleder oss til å feire denne historiske begivenheten sammen med dere alle!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien