Alessandra skal på turné!

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

I kveld går Alessandra Mele på scenen i Liverpool for å gi alt for en finaleplass i årets Eurovision Song Contest. og rett over nyttår legger hun ut på Europaturné.

I dag kom det pressemelding fra Alessandra Music, Alessandra skal på turné i januar og februar 2024. The Queen Of Kings Tour 2024 starter i Tallinn 23. januar og avsluttes i Dublin 19. februar.

Allerede før Alessandra vant Melodi Grand Prix med Queen of Kings satt låta fyr på TikTok. Med over 250 millioner visninger, utallige likes og rekreasjoner, så ble låta en viral hit på plattformen, før finalen i MGP i det hele tatt hadde gått av stabelen. Denne suksessen har smittet over på andre plattformer, hvor låten har passert 70 millioner streams – noe som sikrer den en plass blant de mest strømmede låtene fra årets Eurovision Song Contest. Så nå tar Alessandra med seg suksess-låta og andre låter på en omfattende turné. 20 byer skal besøkes i løpet av 4 uker!

Konsert i Norge

Alessandra kommer også til å ha konsert i Norge under turneen sin, nærmere bestemt på Rockefeller 27. januar. Ønsker du billett til konserten, legges de ut for ordinært salg på fredag kl. 13:00. Du kan også registrere deg for nyhetsbrev med mer fra Alessandra. Da får du også mulighet til å forhåndskjøpe billetter.

Alessandra – Queen of Kings

Vi ønsker Alessandra lykke til i Liverpool og lykke til med den forestående turnéen.
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien