Queen of Kings herjer hitlistene

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Etter å ha sanket inn den tredje høyeste poengsummen fra folket på lørdag, har Alessandra med Queen Of Kings entret nye hitlister og gjort ett byks på andre.

Tirsdag kveld kom halvukes-listen til TOP 40 i Storbritannia, Official Trending Chart Top 20, og der durer Alessandra rett inn på en 7. plass! Halvukes-listen til TOP 40 er resultatet på hvordan markedet har reagert på helgens begivenheter, og med tanke på at BBC kan skilte med 11 millioner seere av Eurovision-finalen er det naturlig at denne setter sine spor på denne listen.

Dette er den beste plasseringen ett norsk Eurovision-bidrag har fått på denne listen. Forrige gode plassering var med Bobbysocks og La Det Swinge i 1985. De kom inn på en 44.plass.

Queen Of Kings var langt fra den eneste av lørdagens finalelåter som gikk inn på denne lista. Rett inn på førsteplass gikk britenes eget Eurovision-bidrag, Mae Muller med I Wrote A Song. Nummer to ble vinnerlåta Tattoo med Loreen, mens finske Käärijä med Cha Cha Cha entret lista på en 10.plass. På en hederlig 20.plass finner vi Østerrikes bidrag Who The Hell Is Edgar? med Teya & Salena.

Spotify

Samtidig gjør Alessandra det bra på listene på Spotify. Per dags dato ligger Queen Of Kings på 4.plass på lista over de mest populære låtene i Norge og på 29.plass på lista over de 50 mest populære låtene, globalt.

Søndag 14. mai, dagen etter Eurovision-finalen var Queen Of Kings den låta som klatret mest på Top Songs Global. Låta klatret hele 103 plasser, opp til en 28.plass.

Følg med for oppdateringer om Alessandra og resten av årets Eurovision-artister.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien