YLE streamer Käärijä-konsert

Käärijä - Foto: YLE/Nelli Kenttä

Har du ikke fått nok av sjarmtrollet fra Finland? Frykt ikke! Lørdag kveld byr YLE på Käärijä Live.

Allerede før Eurovision startet i år, gjorde Käärijä seg bemerket i Europa med sin spesielle stil og fengende låt, og populariteten steg veldig etter han kom til Liverpool. Alle ville ha en bit av finnen i neongrønt som sjarmerte alle med sin fantastiske «trucker English». Sjarmen funket, og Käärijä fikk flest poeng fra folkejuryen under Eurovision-finalen.

Nå ønsker den finske kringkasteren å hedre Käärijä’s gode resultat, og ikke minst gi fansen en liten belønning. Derfor har de bestemt seg for å streame konserten han skal ha i Black Box i Helsinki Ice Hall, lørdag 20. mai kl. 19:00 (norsk tid) Konserten har vært utsolgt en stund, derfor er dette en fin gest fra YLE til fansen.

Link til sendingen

Hva synes du om 2.plassen til Finland? Fortell oss gjerne din mening i kommentarfeltet i vårt diskusjonsforum på Facebook.

It’s Crazy, it’s Party!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien