Mulig dato for MGP-finalen 2024

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Selv om Eurovision så vidt er over, har vi i ESC Norge allerede begynt å glede oss til den neste sesongen av MGP!

Vi har funnet fire utlysninger som ligger ute på NRK tilknyttet stillinger til neste års Melodi Grand Prix. Stillingene gjelder innslagsproducer, innslagsproducer for artistpresentasjoner, innholdsprodusent og artistkooridinator for MGP 2024.

Det spennende med disse utlysningene er at tre av de oppgir sluttdatoer. Sluttdato for innholdsproducer er satt til søndag 4. februar, mens artistkoordinator har sluttdato søndag 18. februar. Dette gjør det mulig for oss å anslå at MGP-finalen 2024 vil være i februar.

I fjor gjettet vi basert på samme type utlysninger og da bommet vi med en uke. Gjettingen ble basert på sluttdatoen til artistkoordinatoren. Det vi erfarte i fjor var at artistkoordinatoren sin stilling hadde sluttdato helgen etter MGP 2023.

Når artistkoordinator for neste år har sluttdato den 18.februar, gir dette oss grunn til å tro at MGP-finalen 2024 vil gå av stabelen lørdag 10. februar. NB! Dette er ikke bekreftet av NRK.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien