Joker Out kommer til Norge

Joker Out. Foto: Primoz Lukezic

Det slovenske bandet Joker Out har i kjølvannet av sin deltagelse i årets Eurovision Song Contest avgjort at de legger turen innom Norden når de legger på turné i Europa.

Gutta i Joker Out er blant de artistene i Eurovision som har bevist at man kan bli stor i resten av Europa til tross for at man synger på morsmålet sitt. I skrivende stund starter de opp sin sommerturné, «Come Carpe Diem with Joker Out on Tour», i Serbia. I juli skal de blant annet ha tre konserter i Storbritannia sammen med Wild Youth som representerte Irland under årets Eurovision, og i slutten av august åpner de for Franz Ferdinand under Špancirfest i Varaždin, Kroatia.

I september kommer gutta til følgende byer:

  • 18/09 – Oslo Parkteatret
  • 19/09 – StockholmFryshuset Klubben
  • 20/09 – Helsinki Tavastia
  • 21/09 – TurkuTeatro
  • 22/09 – Tampere Olympia

Konserten i Oslo har fri aldersgrense!

Det knyttes ekstra spenning til konsertene i Finland, da det spekuleres i om Joker Out får med seg Käärijä på scenen. Vennskapet mellom vokalist Bojan Cvjetićanin og Käärijä som oppsto under ukene i Liverpool har fortsatt etter de reiste hver til sitt, og sist uke dukket Bojan opp på scenen under Käärijäs konsert i Helsinki. Så man skal ikke se bort fra at det kan bli en ekstra piff å konsertene i Finland.

Intervju

Før gutta reiste til Liverpool fikk vår skribent Anita ett hyggelig intervju med dem, hvor vi blir litt mer kjent med bandet, får vite hvordan de ble valgt og vi får også høre hvordan Harry Potter spilte en rolle i det hele. Se intervjuet her:

Billetter

Billettene til konserten i Oslo er lagt ut i dag, og link til de finner du HER.

Kilde: originalrock.net

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien