MGP-artister med ny musikk

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

I løpet av juni måned har flere av årets og tidligere Melodi Grand Prix-deltagere sluppet ny musikk.

Vi har satt sammen en spilleliste over låter som er gitt ut i løpet av juni. Denne inneholder ny musikk fra både årets artister og artister fra det siste tiåret med MGP. Spillelista finner du nederst i artikkelen.

Årets artister

De av årets artister som har kommet ut med nye låter i juni er Jone, Sandra Lyng, Elsie Bay, Skrellex, Atle Pettersen og ikke minst Alessandra. Alessandra slapp sin første singel etter deltagelsen i Eurovision i midten av måneden, og «Pretty Devil» har allerede blitt spilt over 3,3 millioner ganger.

Pretty Devil – live @ VGlista

Rasmus Thall, som deltok i årets Melodi Grand Prix med låten «Tresko», har gitt ut en EP med alle låtene han har gitt ut så langt. Han har kalt EP’en «Ironisk Distanse», og den inneholder to nye låter, «Vondt i Magen» og «Hull i Bokseren».

Tidligere artister

Noen av artistene som har deltatt tidligere har gitt ut låter i samarbeid med andre spennende artister, slik som TIX med Beathoven, Vidar Villa med Erik & Kriss, Marie Klåpbakken med Admiral P og Ole Hartz som har gitt ut låt sammen med Oddas store sønn, Lothepus og den nye duoen Bank i Bordet.

Ett par uker før KEIINO slapp sin nyeste låt «Midnight Marina», ga Tom Hugo ut en ny låt som soloartist, låta «Royal». Låta er den andre singlen fra hans kommende album «Eden», som er planlagt å gi ut senere i år. Tom har skrevet Royal sammen med sin mann og den er inspirert av Toms egen barndomshistorie, og oppveksten i en konservativ del av Norge.

Ellers har flere av artistene som var med i MGP i fjor gitt ut ny musikk denne måneden. Eline Noelia og Daniel Lukas har gitt ut egne singler, mens Farida har gitt ut låten «Jordbær» sammen med duoen Likeable Lars.

Sjekk ut spillelistene med masse ny musikk!

Spillelister med utgivelser fra juni 2023

SPOTIFY –

YOU TUBE –

Følg med her på ESC Norge for flere tips om ny musikk både fra artister som har vært med i Melodi Grand Prix og ellers i Eurovision-universet!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien