De første MGP 2024-ryktene

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

I dag markeres starten på den nye Eurovision-sesongen! Etter regelendringen for MGP kan alle låter som slippes fra og med i dag, potensielt være bidrag til Melodi Grand Prix 2024.

Tradisjonen tro begynner vi i ESC Norge å snoke ganske tidlig i potensielle artister til MGP, og allerede nå har vi funnet frem til noen navn som kanskje blir en del av neste års Melodi Grand Prix, på en eller annen måte.

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Først ut har vi KEiiNO som var linket sterkt mot et comeback i 2023. Den siste tiden har de vært i Sverige og skrevet låter med navn vi kjenner til fra Mello-miljøet. Kanskje 2024 blir året de prøver å toppe både Spirit In The Sky og Monument med et realt MGP-comeback?

Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Neste på listen er Raylee som nylig la ut spørsmål i sosiale medier om hva slags opptreden hun burde gjøre dersom hun noen gang skulle returnere til MGP. Flere sperret opp øynene og håpet dette hadde sammenheng med et mulig comeback.
Sist Raylee var med i MGP oppdaget vi dette tidlig, da hun ved et uhell laget en åpen Facebook-gruppe med de andre artistene i MGP 2020. Har hun nok en gang avslørt en mulig deltagelse? Hun har i alle fall deltatt på flere låtskrivercamper for MGP, så vi blir ikke overrasket om hun dukker opp igjen neste år.

Vi har fått nyss om at Erika Norwich visst nok skal ha en låt klar for MGP 2024. Hun har også deltatt på låtskrivercamp tidligere i år. Hun debuterte i MGP 2020 sammen med Thomas Løseth da han sang Vertigo.

Umami Tsunami, MGP 2023. Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Vi har også snappet opp at en «venn» av Kristian Haux muligens skal delta i MGP 2024. Vi mistenker at dette kanskje dreier seg om Kyle Alessandro, som deltok i MGP 2023 som en del av gjengen i Umami Tsunami.

Disse ryktene er på ingen måte bekreftet av artistene selv eller av NRK, men det betyr ikke at det er for tidlig for fansen å spekulere, glede seg og se fremover med stjerner i øyene mot den kommende MGP-sesongen. Vi gleder oss til en høst full av forventninger, kribling i magen og en het ryktebørs!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien