Vi arrangerer Eurovisionfest!

Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Er du klar for en kveld fylt med musikk fra kjente og kjære artister fra Eurovision Song Contest og Melodi Grand Prix? Det er vi!

I samarbeid med Den Norske Grand Prix-klubben, Eurovision Norway og Eurovisionstars arrangerer vi Eurovision-konsert på Rockefeller i Oslo 20. april 2024. Her blir det artister fra både inn- og utland og masse moro.

Foto: Nordic Music Celebration

Følg med for artistslipp og dato for billettsalg. Flere nyheter finner du etter hvert på arrangementets nettside, Nordic Music Celebration Her kan du registrere deg, slik at du får siste nytt rett i mailboksen.

Vi gleder oss!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien