Slik blir MGP 2024!

Alessandra
Foto: Mandy Pettersen / ESC Norge

Delfinalene er tilbake på Marienlyst, mens konkurransen avsluttes med folkefest i Trondheim.

Neste år tas konkurransen med tilbake til der det hele startet med Nora Brockstedt i 1960, nemlig i NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo. Her vil delfinalene foregå den 13., 20. og 27. januar, mens finalen finner sted i Trondheim Spektrum 3. februar.

Deltakerne

I år konkurrerer seks artister og band i hver delfinale, hvor tre går videre til finalen i Trondheim. Musikkansvarlig for MGP, Stig Karlsen, lover svært høyt nivå på både artister og låter, samt et knippe spennende og varierte låter.

Blant artistene finner vi både nye stjerneskudd og store og kjente artister. Ifølge Karlsen har man lyktes i å velge ut låtene som kan hevde seg sterkt i Europa og verden, og kanskje er 2024 året Norge vinner Eurovision Song Contest igjen?

Trondheim Spektrum

Under fjorårets finale var det 8500 entusiastiske publikummere i salen, og nå er det igjen duket for folkefest i Trondheim Spektrum.

Karlsen avslører at Trøndelag er godt representert blant de konkurrerende artistene, og kanskje får noen av de opptrådt på hjemmebane når finalen går av stabelen i Trondheims storstue 3. februar.

Artistene avsløres på presselansering fredag 5. januar på Marienlyst i Oslo.

Billetter til MGP 2024

Det ordinære billettsalget til MGP 2024 starter torsdag 16. november, med forhåndssalg fra tirsdag 14. november. Mer informasjon kommer på denne siden når billettsalget nærmer seg.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien