Odds for delfinale 1

Foto: Julie Naglestad NRK

En liten pekepinn på hvordan ting vil ende i både finalen og delfinalene finner man ved å se på oddsen, i skrivende tidspunkt har KEiiNO overtatt førsteplassen over hvem man tror vinner finalen, men man må jo komme seg til finalen først før man kan bli Norges bidrag i ESC-2024 så da er oddsen for hver enkelt delfinale kanskje mer interessant på nåværende tidspunkt mer interesant.

På skrivende tidspunkt ser den slik ut (faksimile fra Eurovisionworld.com):

Margeret Berger virker å være sikret finaleplass skal man tro dette, men verken de som foreløpig ligger an til finaleplass eller de som ligger under streken bør juble eller fortvile på nåværende tidspunkt.

For uten å ha en opptreden å basere kvalifiserings-sjansen på blir denne oddsen litt bingo, i fjor opplevde vi at en låt med 79% kvalifiserings-sjanse ikke tok seg til finalen, mens en låt med bare 20% til det samme klarte det.

Hvor godt tror du oddsen treffer i denne delfinalen?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien