«Dizzy» for Storbritannia!

Olly Alexander - Foto: Matt Healy/Universal Music

I dag slapp Storbritannia og artisten Olly Alexander deres bidrag til Eurovision Song Contest 2024 i Malmö. Låten heter «Dizzy», og er et samarbeid mellom artisten selv og den anerkjente produsenten Danny L. Harle, som tidligere har jobbet med Dua Lipas superhit «Houdini».

Olly har hatt hele fem singler blant topp 10 i Storbritannia og to nummer én-album i løpet av det siste tiåret med det populære bandet Years and Years, hvor Olly selv var vokalist. Ifølge BBC har gruppen også nådd hitlistene i Belgia, Irland, Tyskland, Danmark, Nederland og Sverige – alle disse landene deltar i Eurovision. Nå satser altså Olly Alexander på en solokarriere, og det hele starter med Eurovision og låten «Dizzy».

På dagen for kunngjøringen av hans deltakelse som artist, fortalte Olly Alexander til BBC:

«Jeg har elsket å se Eurovision helt siden jeg var en liten gutt, og jeg er ekstremt begeistret for å delta. Som ung gutt gledet jeg meg alltid til dette utrolige arrangementet av ubegrenset glede, den herlig kaotiske blandingen av musikalske stiler, teatralske opptredener, oppriktig følelse og humor. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skal være en del av en så spesiell arv og representere Storbritannia på den mest fargerike måten mulig. Det blir en ære! Jeg har ønsket å gjøre dette lenge, og det føles som riktig tidspunkt å begynne å gi ut musikk under mitt eget navn. Jeg er fast bestemt på å gi alt jeg har og levere en utmerket og uforglemmelig opptreden for dere alle!»

Hva er dine første inntrykk av «Dizzy»? Tror du Olly Alexander kan føre Storbritannia til toppen av poengtavlen på Eurovision 2024? Låten kan du høre her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien