Østerrike har sluppet låt!

Kaleen - Foto:Rankin

Østerrike og Kaleen har i dag sluppet låten «We Will Rave». Dette er en festlåt som uten tvil vil sette fyr på scenen i Malmö, og den er litt endret fra smakebiten hun slapp for noen uker siden. Kaleen er en svært erfaren artist som har vært med å deltatt i Eurovision før i andre roller – men nå er det hennes tur til å stå foran på scenen. Dette gjør hun altså med den veldig dansbare låten «We Will Rave».

Ifølge artisten selv handler hennes bidrag til Eurovision ikke bare om festing. Det handler om å velge din egen vei – enten det gjelder for kvelden eller på lengre sikt. Kaleen hadde dette å si om låten:


«‘We Will Rave‘ er min perfekte Eurovision-låt. Den gir meg muligheten til å kombinere alt jeg elsker og å la meg rive med av publikum. Sangen er tilpasningsdyktig for alle. ‘We Will Rave’ kan bli til We Will Dance, We Will Sing, We Will Live, We Will Party…. Den er kraftfull og positiv, selv om du kanskje kjemper gjennom noe akkurat nå. Målet er å forsterke en livsglad sinnstilstand og å forsvinne i øyeblikket. Jeg ser ekstremt frem til å fremføre dette sammen med fansen! Nå som sangen offisielt er ute, har den blitt enda mer virkelig for meg, og jeg er overlykkelig for reisen som venter! Å ha en techno pop-låt skiller seg fra min diskografi til nå. Jeg ser frem til Kaleens nye kapittel.»

«‘We Will Rave‘ handler om behovet for et tilfluktssted når hjertet ditt er knust, og å finne det gjennom musikk. Rave er stedet der utstøtte og sårede sjeler går for å helbrede seg og løse problemene sine gjennom musikk. Det er rytmenes hav som vasker smerten bort og gir oss frelse.»

Er du klar for en vaskekte «rave» i Malmö? Låten kan du høre her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien