Fullt program for Malmø 2024!

Foto: Oleksander Vansovych

I dag ble hele programmet for Eurovision Song Contest 2024 i vertsbyen presentert. Skåne byr på en mengde spennende og variert underholdning. Eurovision-artister som Go_A og Conchita Wurst tar turen. Gjør du?

I sentrum har vi Eurovision Village i Folkets Park. Der ligger blant annet Euphoria Stage (der de største bidragene vises), Tattoo Stage og Dancing Queen Stage. Malena Ernman, som representerte Sverige i 2009 med «La Voix», har fått æren av å åpne Eurovision Village.

Eurovision Street vil befinne seg i Friisgatan, og sammen med områdene rundt Malmö Live og Malmö sentralstasjon skal den boble over av konserter, underholdning, aktiviteter, mat og drikke. Her skal det ikke være vanskelig å finne ditt «happy place»!

Foto: Thomas Hanses / eurovision.tv

Hvem som helst kan finne noe etter sin personlige smak. Om du liker drag queens, dans, Eurovision-karaoke, musikal, kor, brass band, sirkus, kunst, disko på rulleskøyter, mote, filmskaping eller sport, så er Malmø stedet å være 4.-11. mai. Conchita Wurst, Dotter, Medina, Go_A og danseikonet Robin S er blant artistene som har egne show, årets Eurovision-artister titter hodene frem mellom sceneprøvene og det finnes så klart en haug med ABBA-relatert underholdning. Det er bare å glede seg!

Se hele programmet her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien