Eurovision-stjerner kommer til Oslo

Er du klar for en skikkelig opplading til Eurovision Song Contest? Lørdag 20. april har du mulighet til å oppleve en helt uforglemmelig Eurovision-kveld på Rockefeller i Oslo.

Nordic Music Celebration – Eurovision Night
Dette arrangementet markerer at Norge for første gang vil være en del av promoterings-turnéen som leder opp til Eurovision Song Contest. Dette blir en uforglemmelig kveld – med musikkglede, feiring og nordisk kultur.

Etter å ha reist rundt i Europa på en rekke pre-parties, markerer denne kvelden siste stopp før avreise til Malmö for Gåte, Marcus & Martinus, Saba, Hera Björk og Luna. Det blir også opptredener av minneverdige artister fra alle de nordiske landene, i tillegg til et gjensyn med tidligere Eurovision-vinnere som Bobbysocks, Emmelie De Forest, Herreys og Alexander Rybak.

Epic Sax Guy

Kvelden vil også by på en blanding av MGP-favoritter og internasjonale gjesteopptredener.
Hvem kan vel glemme våren 2010, etter Eurovision Song Contest i Norge, da denne sangen gikk som en farsott over hele Europa?

Nå kommer Sunstroke Project tilbake til landet der det hele startet, og du kan få oppleve «Epic Sax Guy» live og danse med til tonene av Run Away.

Her ser du full line-up for konserten:
Alexander Rybak – Bobbysocks – Dag Erik Oksvold & Anne Fagermo – Efendi – Elisabeth Andreassen – Emmelie de Forest – Farida – Gåte – Hanne Krogh – Hera Björk – Herreys – Jone – JOWST & Aleksander Walmann – Kate Gulbrandsen – Krista Siegfrids – Lidia Isac – Luke Black – Luna – Marcus & Martinus – Mileo – Saba – Skrellex – Subwoolfer – Sunstroke Project

– Tidenes fest

Eurovision Song Contest-entusiast Marte Stokstad ser frem til å være vertinne for den første utgaven av Nordic Music Celebration’s Eurovision Night, og hun kan knapt vente til å se alle samlet på én scene.

Marte Stokstad. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

Stokstad sier: «Endelig blir det Eurovision-fest i Norge – det er så på tide! Showet inneholder en perfekt blanding av ESC-stjerner fra fortiden, og årets artister. Som Eurovision-fan bør man ha en tullete god grunn til å ikke være med på dette, for her snakker vi tidenes fest.”

«Det er ekstra stas at både Gåte og Marcus & Martinus kommer og lader opp før Eurovision i Malmø«, legger hun til.

Vil du være med å gi Gåte og resten av årets artister en skikkelig boost rett før de drar til Eurovision Song Contest i Malmø? Bli med på festen og sikre deg billetter til Eurovision-Night nå!

Arrangementet har 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt.

Det blir også etterfest på John Dee, der DJ Astronaut spiller alle dine favoritt Eurovision-låter.
Les mer på https://www.nordicmusiccelebration.com/

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien