Stjernespekket pauseunderholdning med en tvist!

Foto: Tryfonas Nakis / eurovision.tv

SVT har i dag annonsert hvem som får æren av å underholde publikum og TV-seere mens det stemmes under semifinalene i årets Eurovision Song Contest. Hele fire tidligere Eurovision-artister skal opptre for oss, hvorav tre er tidligere vinnere.

Første semifinale

I den første semifinalen er det svenskenes egne superstjerne Benjamin Ingrosso som skal underholde oss. Han skal fremføre en imponerende medley med noen av sangene han nylig har fremført over hele Europa som en del av «Better Days Tour». Benjamin vant Melodifestivalen i 2018, og fikk representere Sverige i ESC i Lisboa med låten Dance You Off. Der endte han på en hederlig syvende plass.

Foto: Jacob Rangnitt / eurovision.tv


Malmö Arena vil bli snudd på hodet, i kjent Benjamin-stil, når totalt 21 personer entrer scenen for å gi oss nevnte medley. Sammen med band, dansere, lys- og bildeproduksjon og med spesialkonstruerte videoer i bakgrunnen, har Benjamin planlagt et tv-nummer av høyeste internasjonale klasse.

Andre semifinale

I den andre semifinalen får publikum muligheten til å delta i verdens største sing-along sammen med tre ikoniske Eurovision-dronninger og tidligere vinnere, nemlig svenskfødte greske Helena Paparizou, som vant for Hellas i 2005 med My Number One, den tyrkiske superstjernen Sertab Erener, som ga Tyrkia sin første seier i 2003 med Everyway That I Can, og Sveriges egen Charlotte Perrelli, som feirer 25-årsjubileet for seieren i 1999 med Take Me To Your Heaven.

For første gang i Eurovision Song Contests historie, vil publikum i arenaen og hjemme bli invitert til å delta i en storslagen allsang med klassiske sanger fra Eurovision-historien. Alle som vil kan være en del av dette, via en interaktiv TV-vegg. Ønsker du å delta må du følge med på Eurovision Song Contests offisielle sosiale kanaler, hvor alle instruksjonene vil bli gitt nærmere semifinalen. Disse vil vi også legge inn her, når de kommer. Her kan man melde seg på!

Semifinalene avholdes tirsdag 7. mai og tordag 9. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien