Mitt beste ESC Norge-minne – Anders Tangen

Foto: Privat

I forbindelse med at ESC Norge fyller 15 år i år, vil vi de neste ukene presentere alle i Team ESC Norge, slik at dere kan bli litt bedre kjent med oss. Hvordan ble alle sammen entusiastiske fans, hvilke land gjør oss litt ekstra varme om hjertet og ikke minst, hva er det beste minnet fra tiden i ESC Norge?

I dag har turen kommet til Anders M. Tangen. Anders ble med i teamet i 2014, og har siden det vært mest involvert i Melodi Grand Prix. Han er også en habil blogger, og har ment mye om mangt opp gjennom årene.

Pyro på livet løs!

Anders ble for alvor fan da Jahn Teigen vant Melodi Grand Prix i 1978 med låta Mil etter mil. Dette ga unge herr Tangen blod på tann, og han satte hjemstedet Hunndalen på hodet med sine Teigen-imitasjoner på skoleavslutninger og familietreff. En gang gikk det så hardt for seg med pyro at han holdt på å ta livet av sin tante Astrid. I tillegg ble hele losje Vårsol røyklagt!

Mitt beste minne

– Jeg har flere gode minner fra tida i escNorge. Men sesongen 2018 var ekstra spesiell, da jeg denne sesongen fikk så god kontakt med Alexander Rybak. Han ble dessverre behandlet ganske dårlig i diverse fora. Derfor fikk jeg, på vegne av escNorge, seiersintervjuet på scena etter showet som aller første medium. Fordi han stolte på oss. 

Favoritter

Anders har stort sett hatt sansen for Italia og Bosnia i Eurovision. Av og til gjør også Frankrike seg gjeldene.

Om Anders får velge seg en Eurovisionlåt som han mener representerer seg må det bli Laka med Pokusaj fra Bosnia & Herzegovina i 2008. Som han selv sier; «Den er morsom, ikke akkurat A4, fengende og litt tullete, men med viktig kjærlighet i bunn. Blir jeg husket slik er jeg fornøyd!»

Følg med de neste ukene for flere presentasjoner! På onsdag er det Morten Thomassen sin tur!
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien