Telenor presentert som sponsor!

fornebunrktelenorNRK har frem til nå iherdig omtalt Telenor Arena som Fornebu Arena på grunn av gjeldede sponsoravtaler, men fredag kom nyheten om at nettopp Telenor har inngått en storstilt sponsoravtale med EBU. En avtale som etter NRK visstnok også skal inkludere en egen offisiell mobiltelefon for arrangement.

Avtalen, ifølge Dagbladet verdt et tosifret antall millioner, har også en gang for alle sikret bruken av navnet som Telenor Arena. Telenor vil også få utstrakte rettigheter til å markedsføre seg under arrangementet.

ESC’s referansegruppe er i disse dager samlet i Oslo for de første reelle møtene angående neste års finale i Oslo. Også et tema som Aserbajdsjan/Armenia vil bli behandlet disse dagene.

Det virker også klart at arrangementet vil overstige de 150 mill. som til nå har en vært «uoffisiell offisiell» prislapp på finalene. » Det blir nok dyrere enn som så», er uttalelsen fra kringkastingssjef Hans Tore Bjerkaas.

Kilder: Dagbladet, NRK.

Del:
Relaterte artikler