Jade joiner Sugababes

Årets representant for Storbritannia, Jade Ewen, blir det nye medlthomas av jentegruppa Sugababes. Dette skjer e tter flere dager med rykter og spekulasjoner rundt det nye medlthomas. Sugababes er et av det mest solgte jentebandene i Europa og Asia.

Sugababes_LineUp4

Det er andre gang i historie n at jentegruppa Sugababes blir splittet. Den opprinnelige gruppa bestående av Keisha Buchanan, Mutya Buena og Siobhan Donaghy ble først splittet i 2001, grunnet en intern konflikt. Siobhan Donaghy forlot gruppa og inn kom Heidi Range.

 

Den nye oppstillingen holdt til 2005 før gruppa igjen møtte på konflikter. Denne gangen var det Mutya Buena som forlot gruppa. Som erstatter kom Amelle Berrabah inn. Den andre oppstillingen holdt helt til i år. Det ryktes at problemet og de interne konfliktene skyldtes Keisha Buchanan, som i år forlot gruppa.

Etter dager med spekulasjoner om hvem som ble det nye medlemmet, er det nå bekreftet at det er årets britiske representant i eurovision, Jade Ewen som er det nye medlemmet. Etter at hun kom på femte plass i årets konkurranse har hun fått mer populæritet i Storbritannia. Den nye gruppa består nå av Amelle Berrabah, Heidi Range og som nevnt ovenfor Jade Ewen.

Sugababes er en av de mest solgte jentegruppene i Europa og Asia. De slo igjennom i 2001 med sangen «Freak like me«. De har hatt 25 singler, hvor 6 av de har nådd førsteplassen på de britiske listene. De er for tiden aktuelle med deres nye album «Sweet 7».

Kilder: esctoday.com wikipedia.org(bilde)

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien