Nasjonal finale i Serbia 28 februar

serbiaIdag ble det klart at den nasjonale finalen i Serbia vil skje den 28 februar. Det ble tidligere kjent at Goran Bregovic skal skrive og komponere alle bidragene i den serbiske uttagningen i år. Han skal ha skrevet tre sanger til den nasjonale finalen, og nå begynner jakten på artistene.

I løpet av uken skal et møte mellom Bregovic, og den serbiske tv kanalen RTS finne ut alle detaljer. Det er allerede klart at Bregovic skal ha siste ord når det gjelder å velge ut artistene. Ingen av artistene er foreløpig klare, men Bregovic skal ha uttalt at han vil ha unge artister til sin casting.


2478847459_6d4ee5ea8c

Selv om artistene til castingen foreløpig er ukjent, har lokal media i Serbia klart å finne noen navn. Ifølge den lokale pressen vil RTS ha disse deltagerne til casting: Emina Jahovic, Ana Nikolic og Milan Stankovic. Bregovic selv skal ha ønsket seg disse artistene: Tijana Dapcevic, Aleksandra Radovic og Serbias 2008 representant Jelena Tomasevic.

I den nasjonale finalen skal vinneren avgjøres 100% ved sms stemming.

Kilder:
1. esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien