Storbritannia: Ny versjon av «That Sounds Good To Me»

storbritanniaEndelig er også britene på vei ut på promoteringsfronten. Torsdag ble den endelige versjonen av bidraget «That Sounds Good To Me» slupper for radiospilling – og den vil også urfremføres av Josh Dubovie på lørdagens Eurovision Party i Amsterdam. Hør den omarbeide versjonen nederst i artikkelen.

Årets britiske låt fikk kanskje ikke den helt strålende mottakelsen etter finalen i mars: Nå fremstår derimot låta betydelig omarbeidet – og det er bekreftet at den skal slippes som single innen midten av mai.

Storbritannia og Josh Dubovie lå på vår siste oppdatering, helt sist på escNorges Poll 2010.

Kilder: BBC, EscToday

 


Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien