Nytt fra Alexander

Alexander Rybak slapp ilag med kompisene i rapgruppa Opptur, singelen og videoen»Fela Igjen» denne uken , der gir han kameratene fritt spillerom til å harselere rundt sine kjærlighetsproblemer.

Denne låta er med på det nye albumet som Rybak slipper i sommer. Dette albumet gis ut på Universal som ble foretrukket framfor EMI. EMI ga som kjent ut Rybaks første album, «Fairytales», men hadde ikke opsjon på mer enn et album. Folk i kretsen rundt Rybak mener at vår nye Per Spelmann har skrevet en ny sommerhit. Rybak, som brøt med managementet sitt i mars har tidligere uttalt at han kun vil fortsette ett år til som artist. Det gjenstår å se om dette albumet vil forandre noe på dette.

«Fela igjen» blir fulgt 12.mai av «Oah», som den «ordentlige» singelen fra albumet heter. Ting tyder på at albumet, som foreløpig har ukjent tittel, inneholder sterkt Rybak-materiale, så for de som er fans av Rybak er det bare å begynne å glede seg.

Se video av «Fela igjen» under:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien