Folkefesten starter i Bærum

Det er to uker til den store finalen i Telenor Arena, men allerede i morgen, lørdag, åpnes dørene for pressen i Bærum. Søndag starter de første offisielle prøvene for årets Eurovision.

Bærum kommune starter derimot sin egen fest – kalt Folkefesten –  allerede i kveld. 16 dager med underholdning, konkurranser og utstillinger starter i Nansenparken, der et rosa telt blir selve sentrum for begivenhetene.

opplevgpb

I de kommende to ukene, kan publikum oppleve alt fra Bobbysocks til dansegallaer, kulturskoleinnslag, storkorpsfestival, barnas dag…. Mangfold, kultur og opplevelser skal stå i sentrum.

I ettermiddag/kveld starter det hele kl 17:30 med utstillingsåpning av konkurransens historie gjennom 55 år. Et samarbeid med Posten, som jo som kjent har utgitt sin frimerkesamling av våre norske vinnere (og Teigen….).

rosatelt

Seinere kl 20:30 åpner det omtalte rosa teltet i parken, der Bærum stolt vil by på noe av det beste kommunen har innen kulturkrefter. Kåre Conradi skal opptre med Sandvika Storband, og en kuriositet for alle – må bli Dissmillis egen MGP-kabaret!

Når finalen i Telenor Arena kommer den 29. mai, vil Folkefesten bli flyttet til Sandvika med et stort festprogram.

Programmet for hele Folkefesten og alle dager, kan leses på Bærum kommunes egne sider (ekstern link/PDF).

nansenparken

Kilder: Bærum kommune, Budstikka.no

Del:
Relaterte artikler