Dag 3; Litauen

Da er jeg på plass igjen, utstyrt med ca 26 (ok, det FÖLES i alle fall sånn…kanskje ikke mer enn 4, da…) gnagsår etter barnetoget i Oslo i går med NYE bunadsko…Har akkurat sett lydsjekken til Litauen på skjermen, og de virket veldig fornöyde. På förste gjennomkjöring ser jeg at de må jobbe endel med kameravinkler, men det er jo derfor de över. Men det LÅTER knalbra.

Tilbake fra salen;
Showet er veldig likt det de hadde i den litauiske finalen, og det funker (hihi!). Det er helt tydelig at dette er noe de kan; de har jo jobbet sammen i sju år og er veldig samkjörte. De er ifört hvite skjorter med slips og de etterhvert så kjente rutete buksene. Det er det samme de hadde på seg i den litauiske finalen, så dette er mest trolig det de skal ha på seg i semifinalen også.

De «mimer» instrumenter i begynnelsen, men til mellomspillet kommer en fyr inn med en stabel (skumgummi, ser det ut til) instrumenter som han deler ut til alle og som de så «spiller på». Akkurat her er kameraföringen litt rotete, men det får de sikkert orden på. För siste refreng river de av seg buksene og avslörer gullpaljettboxere! Spontan latter og applaus i salen!!

Bakgrunnen er veldig fargerik og livlig; morsomme hvite figurer som danser, til dels gjör de faktisk de same bevegelsene som gutta på scenen, og vekslende blå, röde og gule felter mellom dem. Effekten er dödskul både i salen og på skjermen. Avslutningsvis staver lysene FUNK!

Denne kan overraske/sjokkere; pressen var svärt entusiastiske, og vokalen og all annen lyd de produserer er prikkfri!

{youtube}ARV94FtVlks{/youtube}

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien