Söndag på Fornebu – Norges andre scenepröver

Etter solide og positive pröver i går var det med höye forventninger jeg inntok salen for å fölge Norges andre runde på scenen i dag. Og stor var gleden da Didrik innfridde på samtlige punkter.

Det er noen små forandringer fra i går, först og fremst at kordamene har byttet kjoler – i stedet for de korte, lilla har de fått lengre, sorte med lilla belte i livet i stedet. Didrik ser også penere ut på håret i dag… Kameravinklene sitter som de skal, lyssettingen er mektig, og nå synger Didrik fantastisk både i de lave og de höye partiene. På en av gjennomkjöringene inne i salen syntes jeg han hörtes unödvendig skarp ut, men dette ble justert til neste runde, og den siste pröven – komplett med flotte pyro-effekter i bakgrunnen – var så bra som det kan få blitt.

didriksuit

Didrik synger sitt hjerte ut for Norge. Foto: eurovision.tv.

Jeg kan ikke skjönne annet enn at dette bärer mot en svärt god plassering for Norge i årets ESC. Å vinne for andre år på rad er kanskje litt vel mye forlangt, men jeg mener at en topp 10-plassering er et realistisk mål, og en topp 5-plassering er innen rekkevidde. Skulle vi greie en pall-plassering, ville det värt fantastisk. Uansett har vi med Didrik og «My Heart Is Yours» en fantastisk flott representant som vi kan väre stolte av under finalen i Telenor Arena på lördag.

{youtube}n1PAzSiz4PI{/youtube}

Nå må Storbritannia, Frankrike og Tyskland ha oss unnskyldt, men vi skal på den offisielle åpningsbanketten i Oslo Rådhus kl. 20.00, og må en tur hjemom for å rekke å fikse og stelle oss i forkant. Vi må jo se presentable ut når vi representerer ESCNorge i offisiell sammenheng…?

I morgen er det ingen enkeltpröver – da braker det lös med to generalpröver på semifinale 1. Den förste starter kl. 15.00, og da har vi i pressekorpset tilgang til salen. Vi kommer tilbake med mer info om hvordan vi legger opp dekningen av denne i morgen.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien