Hanne skriver for Mel C og Lena legger opp?

Det pipler stadig opp småsaker innen vårt felt, og i dag har jeg funnet to riktige «godbiter» til oss; en hjemlig godbit og en tysk.

Hanne Sørvaag skriver ikke bare Eurovision-bidrag, hun skriver også låter for artister utenfor Eurovision-sirkuset. Hun har tidligere sendt låter til både Celine Dion og Britney Spears, men til tross for at disse har blitt spilt inn er de aldri blitt gitt ut. Nå har Hanne, sammen med et tysk låtskriverteam, lagd en låt som Mel C, i sin tid bedre kjent som Sporty Spice, har spilt inn. Det er fortsatt ikke noen garanti for at låten kommer med på albumet, men den er i alle fall spilt inn. Så får vi krysse fingre for at den også blir utgitt.

Fra utlandet meldes det at årets vinner av Eurovision Song Contest, Lena, vurderer å legge opp etter ESC i Tyskland neste år. Hun forteller til expressen.se at hun lever litt etter innfallsmetoden, og at hennes deltagelse i «Unser Star für Oslo» var en ren tilfeldighet. Hun har aldri vært spesielt opptatt av synging, har aldri tatt sangtimer, og er derfor heller ikke sikker på at det er dette hun vil holde på med i framtiden. Mange, både i Tyskland og ellers i Europa, ønsker nok at hun kunne legge opp FØR ESC2011, men kommer hun med noe bra ønsker jeg henne hjertelig velkommen tilbake!!

KempeSrvag

Hanne Sørvaag og Fredrik Kempe etter seieren i MGP 2010

Kilder; vg.no, expressen.se
Bilde; Wivian R. Kristiansen

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien