Alexander, Didrik og a1 sammen for Pakistan

Ingen kan ha unngått å la seg berøre av flomkatastrofen som nå rammer Pakistan. Behovet for hjelp er enormt, og også flere av våre fremste artister ønsker å bidra til å bedre livene til menneskene som er rammet.

Aamir J. Sheik, leder i den norskpakistanske 14.august-komitéen og initiativtaket til støttekonserten for flomofrene, sier at han er svært fornøyd med hvilke artister som stiller gratis på scenen i Radisson Blu Scandinavia Hotell på Holbergs plass i Oslo. Konserten finner sted tirsdag 10.august kl. 18.00.

Det er gratis inngang til konserten, men alle involverte oppfordrer oss til å gi et bidrag til Røde Kors sitt hjelpearbeid. Som Didrik Solli-Tangen sier til VGnett; «Man trenger ikke gi så mye. Kom på konserten og gi det du skulle spise i snop på lørdagen, liksom.» Alexander Rybak slutter seg til det, og sier at det viktigste er at vi bryr oss og bidrar.

Andre artister som deltar på konserten er a1, Torstein Sødal, Annie Khalid, Merete Meyer, Sebastian James, Alexx Alexxander, Sara Chen, Kristine Hjulstad, Deb Girnius og Kristian Hernes.

alex_kors

Kilder; vg.no, facebook.no
Bilde; nrk.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien