Tarkan til Düsseldorf?

tyrkiaOg DER kom den første «Tarkan for Tyrkia»-nyheten i år! Har lenge gått og ventet på at dette skulle dukke opp; det gjør det jo stort sett hvert eneste år… I fjor kom de første meldingene allerede i august! Men som vi har sett, år etter år, så er det bare spekulasjoner, og sikkert ønsker, fra mange involverte.

 

Jeg synes imidlertid det er verdt å nevne, for det KAN jo hende at det faktisk skjer i år. Mange har tenkt tanken at han ikke ønsker å delta av frykt for å mislykkes. Nå er det imidlertid flere som mener at maNgas andreplass i Oslo gjør Tarkan er like bekymret for at noen andre enn han skal ta seieren hjem.

Det er mange, både i Tyrkia og andre land, som har en Tarkan-deltagelse som et av sine største ønsker for Eurovision Song Contest. Tarkan er en STOR artist i Tyrkia, blant tyrkere over hele verden, og også blandt mange andre mennesker med sansen for heftige, østlige rytmer og varme stemmer.

tarkanclose

Det er altså eurovision-turkey.com som i dag melder at de, via «kilder i TRT» kan melde at Tarkan og TRT nå har kommet fram til en avtale om at det er nettopp Tarkan som skal representere Tyrkia i Düsseldorf i mai. De skriver at årsaken til at Tarkan nå har bestemt seg for å si ja til TRT skal være den suksessen han har hatt den senere tiden med sitt nye album «Adimi Kalbine Yaz(Write My Name into Your Heart)».

Verken esctoday.com, oikotimes.com eller eurovision.tv har noe om denne saken enda, og noen offisiell av- eller bekreftelse vil trolig heller ikke komme før om en måneds tid. Så vi får bare krysse fingre for at denne meldingen medfører riktighet (eller ikke, alt etter som…), og mens vi venter kan vi kose oss med denne;

 

Kilde; eurovision-turkey.com
Bilde; tarkanplusint.files.wordpress.com
 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien