Trolig ingen ny Rybak-suksess for Norge

Alexander Rybak sier i et intervju i VG idag at han ikke ønsker å delta mer som artist i Melodi Grand Prix. Derimot kan han godt tenke seg å stille som låtskriver og da kanskje aller helst for fødelandet Hviterussland.

Han sier videre at det blir for dumt å prøve å hoppe etter seg selv, men å skrive en låt for en finale i et østeuropeisk land er noe han slett ikke utelukker.

Alexander er nå aktuell med juleturne i Norge samtidig som han er stemmen til mummitrollet i den nye filmen «Mummitrollet – kometene kommer», her deltar også hans tidligere samarbeidspartner Moa Meinich som han skrev låen «Oah» til.

 Kilder: Vg

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien