Kypros søker etter sanger

kypros

Det kypriotiske tv-selskapet CyBc har nå sendt ut en invitasjon til låtskrivere om å sende inn sanger til landets nasjonale finale til Eurovision Song Contest 2011. Artisten er jo allerede valgt, så nå er det bidraget som skal finnes. For at et innsendt bidrag skal godkjennes må det fylle følgende to kriterier; det må være skrevet på gresk og melodien må ha et klart tradisjonelt preg.

 

Fristen for innsendelse av bidrag er 31.desember. Da vil en jury på syv medlemmer lytte gjennom bidragene som har kommet inn og velge ut noen som så får være med videre i utvelgelsen.

Slik det foreløpig ser ut vil det være Christos Mylordou som skal fremføre de utvalgte bidragene i en direktesendt finale, der seerne vil være med på å velge ut hvilket bidrag han skal fremføre i Düsseldorf i mai. Det er ikke kjent hvilket format som vil brukes for avstemmingen, men det er ikke usannsynlig at de vil velge en fordeling 50/50 mellom en jury og telefonstemmer. christosmylordou

Kypros er et land der det ofte er litt turbulens rundt utvelgelsen til ESC, og årets prosess er intet unntak. Som vi tidligere har meldt hersker det stor misnøye med artisten som er valgt ut til å representere landet, Christos Mylordou. Det foreligger enda ikke noen informasjon om endringer, men det er få som lenger tror at Christos kommer til å stå alene på scenen under ESC2011.

Vi kommer tilbake med mer så straks det skjer ting!

kypros

Kilde; oikotimes.com
Bilde;wiwibloggs.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien