Slik blir tredje delfinale i MGP: Skien

(Oppdatert) Lørdag er det klart for årets siste delfinale i Melodi Grand Prix: Syv nye artister og bidrag skal innta MGP-scenen – denne gang i Skien.

logofloro

To nye finalelåter skal følge Helene Bøksle, Åste & Rikke, Hanne Sørvaag og Babel Fish til Oslo Spektrum 12. februar, når NRK og Dinamo for tredje året på rad setter kursen mot Skien.

Hør låtene nå online på NRKs nettsider (link)!

Dette er årets siste syv finalister, som skal opptre i Skien fritidspark lørdag. Som vanlig skal to finalebilletter deles ut, og to låter skal få en ny sjanse i Sarpsborg 5. februar:

* Susperia – ‘Nothing Remains’
* Noora Noor – ‘Gone With The Wind’
* Gilr Happy – ‘SOS’
* Grethe Svensen – ‘Like Dreamers Do’
* The BlackSheeps – ‘Dance Tonight’
* Stella Mwangi – ‘Haba Haba’
* The Lucky Bullets – ‘Fire Below’

Stem på din favoritt av Skiens-låtene!

{pollxtbot id=31}

{pollxtresultbot id=31}

Oppdater siden for resultat.


montasjeskien

Skien er kjent som vinnerbyen fra de siste årene: Både Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen opptrådde i delfinalen herfra. Fritidsparken i Skien har vist seg ypperlig til TV-overføringer, og hallen vil lørdag huse opp mot 2 800 publikummere.

Byen har lært seg å utnytte de mange muligene en delfinale i MGP gir. «Musikkfest 2011» er slagordet for uka som kommer, og det blir lagt opp til aktiviteter og konkurranser nesten for alle aldersgrupper. Skien arranger som de andre finalebyene sin egen MGP lokal for unge, lokale talenter. Vinnerne blir kåret torsdag, og får opptre foran selve delfinalen lørdag. I tillegg arrangeres en egen Folkets Grand Prix, Champagneaften, MGP-quiz – og…. MGP-on-Ice(!).

Etter to smågutter som har klippet snorene i de første delfinalene, er det nå ei jente som står for tur: I beste sendetid skal sju år gamle Mille Emilie Thorsen åpne showet lørdag.

Følg Skien på egne MGP-sider (link) eller Facebook (link).

escNorge vil som vanlig presentere alle artistene utover uka som kommer, i det som kan se ut til å bli en meget variert delfinale.

Bilder: Montasje: escNorge, Pressefoto: NRK 

Takk til Live Seip Bjørnflaten fra Skien firitidspark KF for temabilde
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien