Trekker Ukraina seg?

ukrainaUkraina var et av de aller første landene som startet forberedelser til Eurovision 2011 i Düsseldorf. De har hatt fem kvartfinaler og tre semifinaler. Nå kan det se ut som om de finansielle problemene i NTU er i ferd med å ta overhånd. 

Kringkasteren skylder veldig mye penger, og har de siste årene dratt på seg mye gjeld. Dette er et resultat av finanskrisen. Foreløpig er det ingen kommentar fra ledelsen i NTU, men om de trekker seg må de betale en bot på svimlende 1 500000 norske kroner. 

Ukraina er ikke det eneste landet som lider av finanskrisen. Hele Europa befinner seg for tiden i sterk resesjon, noe samfunnet generelt gir uttrykk for ved hjelp av store protester. I fjor måtte Ungarn trekke seg grunnet manglende finansiering, og de siste to årene har det ved starten av hver eneste sesong vært spekulasjoner om Baltikum landene.

Siden NTU ennå ikke har gitt noen kommentar fortsetter den nasjonale utvelgelsen deres som vanlig. Den inneholder 15 finalister med plass til 18, og alle skal delta i en stor finale 27 februar. 

Kilde: news.am

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien