Ny informasjon om den Armenske finalen

armeniaI forrige uke var det spekulert i og nermest bekreftet at Emmy vil få følge med Mihran i Düsseldorf, idag kom det fram endelige planer for den nasjonale finalen i Armenia og det viser seg at Mihran allikevel ikke blir å se på Eurovision-scenen.

Emmy Bejanyan får tildelt 4 låter som hun skal fremføre under den nasjonale finalen som skal arrangeres Lørdag 19.Februar. Vinnerlåta vil bli bestemt med 50 % telefonstemmer og 50 % Jurystemmer.

Den armenske tv-kanalen som er ansvarlig for ESC har idag valgt ut 15 av 70 innsendte låter og i løpet av neste skal Art Counsil fra den armenske kringkasteren og Emmy velge ut de 4 sangene som hun skal fremføre i finalen.

Kilder: Esctoday

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien